setkání spřízněných duší aneb o zdravém životním stylu a sebepoznání...

02.08.2015 15:57

CYRILOVO PEKAŘSTVÍ V HRACHOVCI - pozvánka na setkání spřízněných duší...

Zveme Vás na setkání s mojí sestrou Pavlou Quinn a spisovatelkou Evou Kavkovou

Eva Kavkova a Pavla Quinn.doc (171008) 

Eva Kavková

Pavla Quinn

Pavla žije v Kanadě její životní náplní je umění, krásno, pomáhat lidem a Zemi a v neposlední řadě je vitariánka. A právě o jejím životním stylu a stravování Vám přijde popovídat, ale i připravit něco k zakousnutí z jejího jídelníčku. Právě strava a podobný náhled na svět spojila Pavlu a Evu. Eva Kavková je spisovatelka, průvodce zdravým životním stylem a povede nás v cestě poznat sami sebe. Pořádá různé kurzy zaměřené na stravu, ale i sebepoznání.

Podle mého se máme opravdu na co těšit. Srdečně Vás zveme

dne 17.8.2015 v 17 hodin do prostor Cyrilova pekařství v Hrachovci , rezervujte si prosím místo na mailu: vercaK1@seznam.cz

Počet míst je omezen.

Krásné dny plné slunce přeje Kundrátová Věra.   

www.meziricsko.net/products/cyrilovo-pekarstvi-to-nejsou-zdaleka-jen-frgaly/

***

 

V textu níže o sobě napsaly ...

Eva Kavková

VIZE: Proč jsme tady a co nabízíme?

Věříme, že jídlo je pomocníkem pro rozvoj lidského těla, duše i ducha a pomáhá nám všem k nalezení našeho poslání, životu v lásce a osobní zodpovědnosti.

Nabízíme celostní nejen obchodní řešení frenčízových bister a subdodávek stravovacím zařízením, doplněné o školení v oblasti zdravotní prevence prostřednictvím stravy i osobního rozvoje. Ve svém bistru můžete nalézt vlastní tvořivost a přiblížit se svému poslání! Krom to pomahame zvysit kvalitu gastronomie, ktera [jako zastupce hmoty] vytvari prirozeny most mezi hmotnym a dusevnim svetem. Pres stravu tedy komunikujeme nejen chut, ale I schopnost promlouvat vsemi smysly a tim nachazet nove odpovedi na sve otazky. Je dokonce prokazano, ze lze stravou lecit.

Prirozenym efektem takoveto osvety se stava i rust naseho vedomi oslovujici etiku lidstva ve vztahu k nasi planete.

 

Přinášíme novodobé synergické podnikání, které vyzdvihuje a zhodnocuje jedinečnost každého obchodního partnera. Nase komplexni “know-how”raw food bister lezi v propojeni osobniho a profesionalniho rustu, jez  celostne vytvari harmonii pro vsechny zucastnene.

 

MISE: Co chceme dosáhnout?

Celkovým přístupem ke svému tělu, duši i duchu přivést lidi k životu v lásce a své osobní zodpovědnosti a tím zlepšení stavu dnešního světa.

 

 

 Eva Kavkova o Jidle lasky

Projekt Jidlo Lasky jsem zalozila jako vysledek sve dlouholete vize a prace na sobe. Ta me v souladu s prirodou dovedla prave az na syrovou stravu*, jez jsem nejprve uchopila jako lek, avsak velice brzo jsem zacala “raw” videt jako prostredek pro “svou praci”a pozvednuti vedomi.

Jen zraneny lekar muze doufat, ze vyleci! Carl Jung

Jako clovek dlouha leta zijici pouze racionalnim pohledem na svet mi neslo vnimat svet jinak nez pres hmotu a vse, co se dalo fakticky nebo hmatatelne overit. Verila jsem v tento zpusob vnimani sveta i same sebe tak dlouho nez mi muj zivot ukazal, ze se mi po dosazeni vsech milniku moznych dosahnout ve hmote stale  nedostava odpovedi na me otazky a ja se citim nenaplnena [male upozorneni jak naplnovani duse souvisi take s jidlem. Nenaplneni lide se casto maji tendence naplnovat jidlem].

 

Objevila jsem tehdy nadcasoveho autora titulu Perfektni zdravi a Kvantove Leceni, Deepaka Chopru, ktery skvele spojuje vedu, medicinu a nauku o dusi. Tehdy jsem do hloubky pochopila, co to znamena najit smysl sveho zivota. Je to jiz 9 let zpatky, kdy jsem si slibila, ze sve prave zivotni poslani najdu.

Ma cesta za poznanim me dharmy [tak se poslani prelozi do sanskrtu] me privedla v unoru 2010 k objeveni syrove stravy. Protoze muj motiv zacit se syrovou stravou byl prevazne duchovniho razu, telo si privyklo pomerne rychle a jiz zahy jsem vnimala velke zmeny na me schopnosti videt veci jinak, citit se lepe a doslova pocitovat vliv teto stravy na mou vuli zit naplno [bez zkreslovacu].

Neumela jsem to jeste pojmenovat co to je, co me na raw bavi, ale vedela jsem, ze jsem “na stope” a tim jsem ziskavala den ode dne vetsi duveru. A v tom byl ten pocatecni trik, duvera v zive jidlo mi prinasela duveru ve sve pocinani, coz prinaselo sebe-duveru a s tim spojenou duveru v univerzalni pravdu. Az pozdeji jsem pochopila, ze procistenim nasi telesne schranky a s tim i nasich smyslu se muzeme lepe soustredit na to, co nas opravdu bavi a zajima a z toho navnimat KDO OPRAVDU JSEM. A finalne najit svuj opravdovy smysl zivota.

Pro racionalne smyslejici bych popsala proces ztraty sveho sebe-vedomi [mysleno vnimani sam sebe] takto.

Nas organismus je plnne schopen samoobnovy diky dokonalemu imunitnimu systemu. Ten se vsak “vypina”,je-li nase telo vystaveno moderne nazvane a prijate zavislosti “STRES”. [Pro zvedomeni co stress je. Je to nas strach, ze ztratime to, na cem lpime]. Tuto schopnost jsme si vypestovali jako cela civilizace prechodem do spolecnosti rizenou rozumem. Posilovanim rozumove casti mozku jsme potlacili zadni mozek, tedy intuici a tak se prenesla naprosta duvera jen v to, co lze zaregistrovat 5 smysly a ne take v souladu s intuici. Timto systemem jsme se odpojili od schopnosti vnimat intuitivne tedy ihned, jakmile “nam neco nesedi”, zacali jsme jednat na zaklade faktu pouze a tim si nas hmota podminila. Tak jsme se obratili smerem ven a stali se velice snadno ovladatelnymi. Manipulovani hmotou [hmota je take mezilidske vztahy] je zmena z uplneho klidu do stavu “stresu”naprosto jednoducha. Proto jej vsichni zname a prijali jsme jej za normal. Bohuzel to je velice neprirozeny stav a nejvetsim dukazem toho je, ze kdyz uvedeme telo do stresu, odpojime se tim nejen od sve intuice a jedname naprosto “nesmyslne”[skvele vyjadreni], ale odpojime tim take nase telo od prirozenosti lecit svym imunitnim systemem. Tim,ze se telo vypne ze sve samolecici schopnosti, zpomali se traveni a zacinaji kyselotvorne procesy, jez vznikaji silnymi emocemi a pak postupujii v NEMOCE. Prirozene napojeni na univerzalni pravdu tedy lasku se odpojuje a my jsme ovladani starchy, litosti a egem, jez nas neskutecne vycerpavaji. Takoveto zacykleni nas pak vede k vyuzivani ruznych povzbuzovadel a berlicek, opet zvenku, protoze neverime sami v sebe a svou dokonalou schopnost dosahnout vseho, ceho si pomyslime.

 

Vzdy si pritom pripominam mocna slova Nelsona Mandely:

Nas nejvetsi strach neni, ze nejsme dostatecne dobri.

Nas nejvetsi strach je, ze jsme mocni za hranice meritelnosti.

je to nase svetlo, ne nase stiny, ceho se tak bojime.

 

Our Deepest Fear is not that we are inadequate.

Our deepest fear is that we are powerful beyond measure.

It is our light, not our darkness that frightens us.

Vynatek ze slavneho citatu  Mandely

Nelson Mandela, 1997

 

S timto zjistenim a zakousenim stale vetsiho vedomi jsem zacala chapat, ze tuto skvelou stravu musim rozsirit do sveta a tak jsem zalozila prvni vitarianskou restauraci Secret of Raw. Prokazalo se, ze vedomi naroda bylo opravdu pripravene a velmi rychle se stala raw strava popularni v cele republice. Ja sama jsem s otevrenim restaurace zacala vest mnoho seminaru na pripravu jidel, ale zejmena jsem dal pokracovala v hledani sve dharmy, jez se skrze toto zivotadarne jidlo zacala stale vice rysovat.

Pripravila jsem seminar, ktery se vice a vice zabyval zkoumanim toho, co jsem sama hledala a pritom jsem vyuzivala silne ocistneho raw jidla. Podarilo se mi tak behem dvou let pochopit, ze ma dharma je pomahat nachazet dharmu i ostatnim. [Vice o tom popisuji v me knize Zena,ktera touzila byt silna, aneb syndrom ceske Amazonky].

 

S timto objevem jsem se rozhodla zalozit novy projekt a nazvala jsem jej presne tak, jak to v “me praci”delam a sice pres jidlo nachazime lasku. JIDLO LASKY je tedy projekt, ktery celistve nabizi jidlo [jako zastupce hmoty] a kurzy [system ruznych seminaru pro pozvedavani lidskeho vedomi].

Celistvost konceptu je take promitnut do programu, ktery jsem pripravila pro toho, kdo by si chtel sve bistro otevrit formou frensizy a spojenim ozkouseneho obchodniho konceptu bistra nalezt I svou vlastni tvorivost/sve poslani. Know-how, ktere jsem poskladala z obchodu za mou 21letou praxi a obohatila o 11letou studii duchovnich nauk a ozdravnych metod timto uvadim v novodobem konceptu JIDLO LASKY.

 

Jeho ustrednim zamerem je pomahat lidem najit svou JEDINECNOST A TVURCI POTENCIAL. Timto jednoduchym prepnutim nasi pozornosti dovnitr versus ven se kazdemu podari nalezt svou osobni cestu, pro kterou se bude nejen uznavat, ale hlavne milovat. A kdyz se naucime vnimat ocima lasky, konkurence se meni ve spolupraci a nase usili se stava HROU.

“Co je opravdu tve [dusevni bohatstvi], ti nikdy nemuze byt ujmuto’. Colette Baron-Reid

 

Az nedavno, kdyz se mi dostal do rukou dopis A.Einsteina jsem si s vdecnosti “vsemu”uvedomila, jak krasne jmeno nejen intuitivne vybrane je brand JIDLO LASKY.

 

Vynatek z citatu:

 

Pokud bychom namísto E = mc2 akceptovali, že energie k vyléčení světa může být získána skrze lásku násobenou čtvercem rychlosti světla, došli bychom k závěru, že láska je nejsilnější existující silou, protože nemá žádný limit.

Po selhání lidstva ve snaze kontrolovat ostatní síly vesmíru, které se tak otočily proti nám, je velice urgentní, abychom sami sebe naplnili jiným druhem energie…

Pokud chceme, aby náš živočišný druh přežil, pokud chceme najít smysl života, pokud chceme zachránit svět a každou živou bytost, jež ho obývá, láska je jedinou odpovědí.

Ze slavneho dopisu A.Einsteina

 

Tesime se na vas v nasich bistrech a kurzech plných "univerzální lásky".

 

 

s laskou

Eva Kavkova

 

 

*

Co je to Raw strava/ Vitarianstvi.

 

Je to způsob stravování, který je složen ze živé syrové rostlinné stravy - plodů,

zeleniny, bylin, ořechů, seminek, mořských řas, luštěnin a obilnin - tepelně a chemicky

neupravených (nevařené, nepečené, bez masa, bez cukru, bez lepku, bez mléčných

výrobků) za účelem lepšího využití a trávení živin a obsahu potravin pro naše tělo.

Tento styl stravování umožňuje i přes možné zdání jednoduchosti vytváření

neočekávaných jídel i chuťových kombinací, ze kterých se plnohodnotně nasytíte.

Připravujeme pokrmy, které na první pohled vypadají velmi podobně jako ty z kuchyně

tradiční. Natrávením raw stravy dochází k předání všech živin do organizmu

a vyloučením všeho nepotřebného. Kromě toho, že se automaticky tělo začíná skvěle

čistit, dochází ke zkvalitňování krve, která pak zkvalitňuje všechny orgány. Víme totiž,

že se každý orgán přirozeně neustále obnovuje a staré buňky se tedy odplavují a díky

novým informacím z potravy a krve se tvoří nové buňky o něco kvalitnější než ty staré.

Právě pro toto se v mnoha zdrojích uvádí syrová strava jako lék na různá onemocnění,

dokonce onemocnění rakovinou. Není to však jen lék fyzických nemocí, pomáhá zlepšit

i harmonii psychickou.

 

EVA Kavková

+420 603 971 931

Jídlo lásky & Eva Kavková s.r.o.

          www.jidlolasky.cz

 

***

 

Pavla Quinn

Omluvte prosím chyby a překlepy nemá českou klávesnici :-)

Muj zivotni sen, zit v Kanade od 14 let me vedel na zajimave mista a zivotni zkusenosti

Nic neni nahoda, a proto abych mohla pomoci planete, lidem a sama sobe, jsem si zvolila ( bez toho ze si to vzpominam )  misto bydleni, v Cesku s  rodici and dvema  fantastickyma sourozenci  abychom  se jeden od druheho ucili  pochopit nasi dusevni cestu k sobe

Mamka zastupuje lasku, otvrenost s dary pomoci jinym,  napojeni se na krasu prirody a leceni pres ni a radost  krasy kvetu

Tatka prinesl  tradice , disciplina v rodinem zivote jako  finance, and zajisteni rodiny, muzke evergie o stavebnich napadech  a vynalezavosti na jednoduseni nejakych mechanickych procesu, ,  mister v kuchyni a vse co se se da jist a pit. A jeho heslo :  neni nic co je nemozne udelat

A pak milovani bratr a sestra, kde se ucime zit v harmonii a respektovat jeden druheho a drzet svazek lasky, ze se nikdy nerodelime nejakymi materialnimi  majetky

 

A pak Ja, od malicka s rodici  na cestach za zivobytim, z mista na misto, samostatnost a starat se o sourozence za ranneho veku. Tim ze jsem si vybrala rodice, kteri mnoho let pracovali velice tvrde pro zivobyti, vedeni principum, cemu verili.Zahradu a zvirata pro stravu, o ktrere jsme se museli starat jako deti,  zasadit, zklizeni, zpracovani produktu,  konzumovat  co vyrostlo a co jsme si  vypestovali jako zaklad  nase stravy, jelikoz financne byly limitovane tezou dobou pro rodice po nekolik desitky letech

 

Nas volny cas po ukolech a starani se o zivobyti, jsme venovali v lese, v prirode, a jakekoliv nemotorovane prostredky jako kola, kolobezky, bezky, a hodne chozeni a vyslapy

 

Toto vse se podvedmne kodovalo v me mysli, a ja samozrejme nechapala v tom obdobi, ze mi to vse jednou v zivote pomuze, to nastalo az mnoho let pozdeji

 

Cas bezel, a byl cas uskutecnit sen on Kanade ktery tam byl od 14 let,  a to vse jen podvedomne, jelikoz si  jiste dovedete  predstavit, ze  odejit bez jazyku, bez penez, sama a za komunismu do kanaday bylo celkem nemozne .

Ale sila vize a  program,,nic neni nemozne,,me vedel k cilu , musim uznat ze to travalo asi 20 let , a pri tom mnoho zkusenisti muselo byti udelano, aby jsem byla akceptovana a louzi v ten  pravy cas.

Moje vrchni Ja me vedlo misto  studii na umeni a architektury na obor  kuchar . To jsem pochopila pozdeji, ze bez tohoto oboru bych do Kanady vubec nemohla

Od 12-14let  jsem pomahala tatkovi v nemocnici kde byl jako hlavni kuchar, prino v blikosti s dietni sestrou, pripravovat jidla pro nemocne, po nekolik let o vykendech na privelani penez, ktere rodina potrebovala

Tato prace  me take pripravila nechtene studovani kucharem  a i  dalkove studovanou hotelovou skolu.

 

Po ukonceni studia a dalsi hotelove praxe na Morave v hotelich, jsem se  odstehovala na Sumavu v mych 19 letech, kde jsem zacala na horskem hoteli jako  hlavni kuchar

Muj podvedommy sen Kanada  byl se mnou, a to me to  zavedlo an vymnenou paxi ve vychodnim nemecku . Rok praxe v nove zemi a uceni jazyku na jednom velkeli v roce 1988.

 

A v roce 1989 Nemecko podstoupila velkymi zmenami, kdy so otevrely nove vize , soukrommy podnikani monosti  cestovani. V tomto roce , hned po revoluci, jsme otevereli jednu z prvnich soukrommych restauraci , a ja to vzala pres ceskou kuchyni, ZUM SCHWEJK-KE SVEJKOVI,, bez penez(jak jsem byla kodovana, a ze nic neni memozne) jsem se  ve svych 24 letech  jsem se podruhe provdana  za nemeckeho manzela, , a rozjela sokromy podnik, v nove formujici se zemi, z vychodu na zapadni NEMECKO. Musim uznat, ze to byla sila, ale s pomoci rodicu, bratra , sestry a jejího manžela pres nekolik let podpory  a obcasnou  pomoci ,  se to zvladlo.

 

A jak ten cas prisel v 1994, jsem poprve vyjela do Kanady, na mesic dovolene, kde jsem sla  na anglicky kurz, a tam mi bylo jasne, ze cesta v EVROPE je u konce.

Dva –tri roky mi trvaly papiry s cekanim, mezi Nemeckem a Ceskem a Kanadou, kdy konecke 1997 jsem oficialne dostala papiry o moznosti Kanadsckeho zivota

 

Vsechno jsem zanechala v Nemecku a zacla jsem uplne znovu, s velice malo penezy. A zase novy jazyk, mesicu a roku trpelivisti  s  praci v rodinach a  uklizeni, kde jsem se ucial jazyk, pochopit zivotni styl za louzi, ....az do casu, kdy jsem zacala studovat umeni a novy smer zivota celkem intenzivnim procesem .

S kanadsckym manelem, ktery me vsem silene podporuje a thane to se mnou .

 

Tyto cestovni zmeny, take zpusobily, zneny  v mem zivotnim stylu,  ktery se od mych 18 letech nekolikrat zmenil. Nevim proc, ale vim ze, od asi 8-18 let jsem trpela 3-4 rocne anginou, a penicilinama, a ja se ve svych 19 totalne rozhodla, ze jiz prasky do puse nevezmu, a tak se stalo)

Od ,,masozravce,,  pres vegeteariana, vegana , bio , divokou a  zivou stravu, vsechny tyto smery jsem studovala jako samouk a take mnoho kurzu a zivou stravu jedu asi 9 let , a malo vyjimkami  jako jemne varene jidlo a nekoikrat v tom obdobi me telo zadalo o  rybu a ovci –kozi syr,podle toho,   ale s tim, ze podekuji temto potravinam a mem telu a akceptuji dary.

 

Jak jsem acala menit stravu, tim me mysleni a nahled na svet se zacal prohlubovat a zvetsovat v neskutecne moznosti

 

Studie spritualni universalni stranky zivota pres 30 let , na ruznych skolach a kurzech, s mnoha lidmi z celeho sveta  o vyssich dimenzich , predeslych zivotech, lecebnych moznostech, stravy organicke , jak pestovat potraviny jinak a skladovat bez zniceni vyssi teplotou,  zahradami tvoreme permakulturou,  pracovat s kolektivem lidi,  kolektivni meditace a canelovani, umenim  a tvorivosti davit lidi dohromady, , ochranu prirody a budovani-vize o mistech s domy postavene jinyma technologiema a ziti v kolektivu a globalne .

Mnoho  kurzu a skol soukromnych jsem studavala a neustale studuji, abych se mohla podelit o znalosti s celou planetou a asistovat sve blizke v casech  zmen .

Pochopenim prekazek na me ceste a  zivotni situace , milovat sama sebe , leceni sama sebe a odblokovat programy, vsemi  moznymi pomuckami  co jsou a byly zapotrebi.

NA vytvoreni noveho JA

 

Cista bio strava a hlavne pestovana s laskou a jeji priprava ,  kde se zachovaji enzymy, vitaminy, mineraly a zivot, je jeden z kroku k transformaci k lasce jako prvi krok

 

Pochopeni Elementu, jako voda, vzduch, zeme, ohen a prostor, 6 smyslu,  barev, vune, tvaru potravin, casoveho obdobi , ruzne klimata, ruznych ras a vse jak na sebe navazuje, a mysli, srcem, okolim, nasi planetou, ze to je cast naseho jidla a tela.

 

Podekovani Zemi-Gaia , za to co nam dava, podekovani telu za moznosti byti na teto planete v tomto obdobi uceni,  podekovani svemu vrchnimu ja a uviversu za vsechny  znalosti k  ceste k poznani

Zdokonolovani sve dusi, ktere vedou k evoluci k positivnim zmenam na planete

 

My nemuzeme zmenit okoli, jen pokud zmenime sebe. LASKOU k SOBE

 

Mnoho jsem se naucila, pres sve rodice,  sourozence, rodinu, manzely, zeme, jazyky, cestovani po svete, pozorovani a neustale  sebevzelavani.....respektovani daru zeme (sul nad zlato)  vsemy moznymi smery, Pochopeni ze jsme vsichni  jineho testa, barvy, socialni spolecnosti, ruzne rasy, velikosti, tradice......my vsichni jsme vyrvoreni stejnou ENERGI- ELEMENTY, proto ten koho treba nemame radi a nebo mame konflikt , je nasi casti tela i  duse , my jsme vlaste cast jeden druheho abychom se naucili zit v LASCE a v JEDNOTE na teto ZEMI  

 

A proto zacit  zivou stravou, kterera nas ozivi k vedomi a zmenam respektovat jeden druheho, regeneruje, dodava silu, vitalizuje , uzdravuje, a dava nas dohromady ....

Pochopeni co je opravdova LASKA, vybrace tohoto slova v jakekoliv reci , ze  je to svetlo- energie , bez ktere bychom vubec nemohli fyzikalne a dusevne  existovat.  JE TO ENERGIE ZIVOTA.   

 

Mozna temi vsem zmenani, bez velkeho dramatickeho heladani , pokud je clovek nemocen, jsem mela cas telo vice cistit , zpevnit a ted kdyz jsou nejake telesne a dusevni situace, je telo pripraveno s tim rychleji resit a bez tolika bolesti

 

Jidlo je dulezite pro telesnou energii, ale nase myslenky a mysl je to co ridi nase telo, a myslenky jsou co zpusobuji nemoci a chaos.

Proto potrebujeme zdravy balance ve vsem

Jam muzeme ric , nebe a zem , musi byt  vyvazene

 

 

Jsem zde jiz kolem pulku stoleti, a citim se na 20 let, od rana do vecera neco tvorim, umeni, byvam pres leto venku, pecuji o nekolik zahrad, tvorim zdrave recepty, neustale se vzdelavam jak na seminarich, s lidmi a pre internet, malui a delam prirodni sochy, elam navrhy a architekturu neve zeme, jsem neustale s lidmi v kontaktu a to pres vsechny mozne narodnosti, diky TORONTU, jako nejvetsi multi kulturni misto na svete, pomaham lidem pokud potrebuji, vzelavam okoli a ucim, a to muze byt jem pokud jsme sami prikladem

 

Mam za sebou mnoho cest,jako cesta sama k sobe poznani, a vim , ze jsem na zacatku pochopeni, ze to co vim, je nic proti  tomu co se musime denne ucit a v mnoha pripadech zacit uplne znovu, jako vse vymazat a zacit  z jineho uhlu.

Ucit se a znovu a znonu, az pochopime, ze mame nelimitovate moznosti se sama sebe lecit, regenerovat telo, zustat do stovek let ve fantasticke zdrave forme , a pokracovat v evoluci zivota a byti napomoci tem co nas potrebuji.

ANO ziva STRAVA  je Tranzice pro lepsi energii a konkcoi k prirode a sama sobe,

Jidlo s LASKOU pestovane , tvorene  je jeden ze zacatku  vsech zmen naseho byti na teto Zemi

Krok za krokem , uvedomeni, telo vitalni  a ze mame stovky et pred nami s fantastickou vitalitou.

KLIC -Naucit se poslouchat telo co potrebuje KLIC-Jednoduchost

KLIC-Otevrenost a flexibilita

KLIC pochopit co je prava Laska

 

Pavla v zive strave uci zaklady, jak pripravit ruzne mleka a dalsi procesy, dzusy, pouzivani ruznych mixeru,  dresinky, dipy,polevky, zakladni salaty, klickovani, vyrogky na cestovani, desery, nejake fermntace,  dehydatovane vyrobky pres slane, sladke.....a vyznam a jednoduchymi postupy

Pavla  pomaha s Transformaci telo, mysl a dusi do vyssi frekvence, pres ruzne pomucky ,

Pruvodce v lecitelkem umeni,  napojovani se prirodu, otevereni umeleckych sklonu,  mysleni globalne,  tvorit zahrady s umeleckym smerem, kde jidlo a kvetiny harmonizuji........na vytvoreni  noveho pohledu  na zivot

 

Vedomosti nemaji limit , vitejte na ceste poznani

Love light energy

Pavla

www.pavlaquinn.com

 https://www.facebook.com/pages/Transformation-Essence/208954719308637

http://www.livingartsanctuary.com/

https://www.facebook.com/LivingArtSanctuary?ref=hl

***

                

                                           

                                        

        

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Array